YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tule mukaan verkostoitumaan!

Vaikka Näyttötutkintomestarikoulutus on (tältä erää) historiaa, ei meidän tarvitse muumioitua! Ei jäädä kadonneiksi museoaarteiksi vaan kokoonnutaan yhteen ”pelastamaan” ammatillinen koulutus. 

Haluamme Tutkintomestarit ry:n 20-vuotisen toiminnan juhlistamiseksi kerätä Näyttötutkintomestarit yhteen 
27.-28.9.2024 juhlimaan, vaihtamaan ajankohtaisia kuulumisia ja verkostoitumaan. Aloitamme Helsingissä JHL:n tiloissa (Sörnäisten rantatie 23) ja sen jälkeen lähdemme risteilemään Tallink Siljalla Tallinnaan. 

Lähetä sisältöä historiikkiin!

Teemme kesän aikana koosteen Tutkintomestareiden ja koulutuksemme menneistä 20 vuodesta. Toivommekin teiltä, Näyttötutkintomestareilta, valokuvia ja muisteloita omista opinnoistanne ja valmistujaisistanne. Mielenkiintoista olisi myös kuulla kuinka paljon koulutuksesta oli sinulle hyötyä. Kooste julkaistaan yhteisessä tapaamisessamme ja sitä voi sen jälkeen katsella myös täältä nettisivuiltamme.

Voitte lähettää muistelot, valokuvat jpg- tai png-muodossa (mahdollisimman hyvälaatuiset) ja niiden tekstit sähköpostitse osoitteeseen media(at)toplinemedia.fi. Nimetkää kuvat ja kirjoittakaa wordiin tai sähköpostiin kuvan nimi, kuvan ottamisen päivämäärä, ketä kuvassa on (kysythän kuvissa olijoilta luvan) ja mihin tämä kuva liittyy eli kuvan tarina. Jos olette keränneet lehtijuttuja tai muuta materiaalia aiheesta niin nekin ovat tervetulleita kuvina tai pdf-muodossa. Ja jos teiltä löytyy videoita aiheesta niin lähettäkää ne samaan sähköpostiosoitteeseen WeTransferin välityksellä. 

Ilmoittaudu heti!

Ilmoittauduthan mahdollisimman nopeasti, varsinkin hyttikapasiteetti on rajallinen. Pystymme myös paremmin varautumaan järjestelyjen osalta, kun tiedämme onko osallistujia sata vai tuhat (tuhatkin olisi kiva). Varaamme oikeuden juhlapaikan muutokseen, jos ilmoittautuneita tulee juhannukseen mennessä runsaasti.

Kerää vaikka porukka ja tule viettämään "luokkakokousta" kanssamme!

Seuraa järjestelyiden etenemistä somessa LinkedInnissä ja Facebookissa - jaa myös tietoa tapahtumasta omille verkostoillesi!

Kuuntele mistä on kysymys

Päivien ohjelma

Perjantai 27.9.

11.30 Lounas JHL:n talossa (omakustanteinen)
13.00 Verkostoitumistapahtuma JHL:n auditoriossa (ohjelma tarkentuu lähempänä)
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠          Kahvitarjoilu
16.00 Kuljetukset satamaan, Länsiterminaaliin
18.30 Kokoontuminen ja alkumalja laivan kokouskannella, laiva Victoria II lähtee 22 t risteilylle Tallinnaan
20.45 Päivällinen Grande Buffetissa

Lauantai 28.9.

07.00 Aamiaiskattaus alkaa Grande Buffetissa, mahdollisuus käydä maissa
12.00 Paluumatkan lähtöselvitys sulkeutuu
12.00 Lounas Grande Buffetissa
12.30 Laiva lähtee Tallinnan D-terminaalista
16.00 Laiva saapuu Länsiterminaaliin